Aandacht voor uw kind

Mijn naam is Paschalle Legtenberg-Kolker en woonachtig in het Twentse Goor. Ik ben getrouwd, moeder van 2 dochters van 22 en 24 en al jaren leerkracht basisonderwijs. Al vanaf de eerste jaren dat ik voor de klas sta, trekt de individuele begeleiding van het kind me. Ik zie regelmatig dat een kind onvoldoende kan meekomen op school, terwijl je voelt dat er zeker mogelijkheden zijn om meer uit het kind te halen.

De laatste jaren hebben basisscholen steeds minder de mogelijkheid om kinderen nog individueel aandacht te geven. Als ouders sta je dan machteloos, omdat je zelf ook niet weet hoe je het kind op een hoger niveau kan brengen. Paschalles Reken- en taalondersteuning geeft kinderen van de basisschool individuele begeleiding op het gebied van rekenen en taal. In samenwerking met de leerkracht en de ouders wordt afgestemd hoe het kind het best individueel begeleid kan worden. De bijles wordt gegeven bij mij thuis in de wijk Heeckeren in Goor. Ik heb ervaring met diverse reken- en taalmethodes die de basis vormen voor de begeleiding.

Comments are closed.